Bloggkollen: Han tar över Blondinbella
Skribent: anita bengtsson

Bloggkollen: Han tar över Blondinbella

Den forna 'Paradise Hotel'-profilen tar över Blondinbella.

Publicerad: 2012-08-24, 12:00

Cimon Lundberg tar 

över Blondinbella


Ja, det är i alla fall hur det vinklas. Isabella Löwengrip står givetvis kvar som ägare av sina bolag men Cimon ska inta en post som chefsredaktör på Spotlife, som Blondinbella äger, samt starta upp sin egen portal (med fokus på unga män) som då ska samarbeta med Spotlife.

När jag var inne på Dagens Media och spanade snubblade jag dessutom över en artikel om att Blondinbella utreds för ADHD. Givetvis finns det människor som rynkar på näsan åt denna sjukdom men jag skulle nog snarare se att det måste varit en tillgång för en person som Bella. Konsten att sätta verk i sina idéer är det inte många som kan. Oavsett hur det går eller inte går sen.

Apropå Blondinbella. Kissie försöker än en gång vara ”Good Girl” och använder Bella som mål. Här om dagen la hon upp en bild på sig själv i bikini och en bild på Löwengrip, med rubriken: ”Vad har vi två gemensamt”, eller vad hon nu skrev. Läsarna trodde givetvis att deras gemensamma faktor var att de båda skulle ha opererat brösten. ”Rätt svar: The Same. Förstår ni vad jag vill komma fram till..? Att det spelar ingen roll om man är tjock eller smal, man kan vara hur självsäker som helst! Och båda är lika ”rätt”, finns inget fel på kropparna så länge de inuti kropparna mår bra. Jag har inte ätstörningar, jag äter mer än vad ni kan ana” skriver Kissie i sin blogg. Jaha. Fint. Även om jag har väldigt svårt att ta hennes inlägg seriöst efter allt hon sagt förr.

Martin Björk – Save The World

Jag vill avsluta veckans bloggkoll med att prata lite om Martin Björks nya projekt(?). Tydligen så premiärvisade man denna video på The Voice DJ Bash för någon vecka sedan eller två men nu hade de visat den även på The Voice säsongspremiär i teve nu i måndags. Jag blev först lite imponerad över att Martin var så duktig på piano och jadi-jadi men sen kände jag bara… Vad var syftet då? Är det bara en kul grej? Är det för välgörenhet? Eller?

Reporter: anita bengtsson
Alias: Annaislercelik (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än