Sista chansen till Swedish House Mafia
Skribent: Hanna Nilsson

Sista chansen till Swedish House Mafia

Ja, ni läste rätt. Nu är det snart dags för Swedish House Mafias sista spelning - För i sommar. Den hyllade housetrion som tagit hela världen med storm, gör sin sista sommarspelning på Ibiza nu i augusti. Och de gör det med stil!

Publicerad: 2012-08-24, 10:30

Vill man se grabbarna spela hitar som "Save the world", "Miami 2 Ibiza" eller den nya låten "Don't you worry Child" en sista gång i sommar, så gäller det att vara snabbtänkt! Spelningen kommer nämligen att äga rum på ett av Ibizas lyxigaste hotell "Ushuaia Ibiza Beach Hotel" den 29 augusti.

Varje onsdag under sommaren har ”SHM” gigat på det populära hotellet, som har ett exklusivt designat poolområde i världsklass. Hotellet har gästas av både David Guetta, Deadmau5e, Avicii och Calvin Harris under sommarmånaderna. Men det finns bara ett begränsat antal platser på det hypade hotellet. Endast fem tusen personer får komma in och se den eftertraktade konserten. Så vill du som svensk åka dit och supportra eller njuta av den svenska DJ-trion, är det helt klart läge att boka hotellrum.

Swedish House Mafia är en svensk DJ-grupp som består av killarna Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso, som den 23 juni i år gick ut med att de kommer att göra sin sista spelning i november. Detta väckte stor uppmärksamhet världen över, till deras fans förtvivlan;

– Today we want to share with you, that the tour we are about to go on will be our last. We want to thank every single one of you that came with us on this journey. We came, we raved, we loved.
// Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso

Den sista spelningen hålls i Stockholm den 24 november på Friends Arena.

Vi på finest är säkra på att det kommer att bli en konsert värd att minnas!


Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än