The Voice DJ Bash: Vi har intervjuerna
Skribent: Hanna Nilsson

The Voice DJ Bash: Vi har intervjuerna

I lördagskväll var det återigen dags för "The Voice DJ Bash" i Stockholm. Med storslagna DJ:s som Nause och Basto, publikrekord och grym musik, förvandlades Kungsträdgården till ett magiskt dansgolv. Och för underhållningen stod "Vakna med The Voice-trion". Vi har intervjuerna från kvällen!

Publicerad: 2012-08-20, 10:40

Vakna med The Voice-gänget var på glatt humör i lördags när The Voice DJ Bash hölls i Stockholm. Programledarna Martin Björk, Izabella Fröberg och Jakob Öqvist bjöd på underhållning inför de flera tusen entusiastiska ungdomarna som tagit sig till Kungsträdgården. Det var fett. Och det pumpades musik i världsklass.

Izabella Fröberg

Hej Izabella! Hur känns det inför ikväll och har du gjort något sådant här tidigare?
– Nej, jag har inte gjort det här innan, i alla fall inte inför såhär mycket människor! Det är surrealistiskt, och stämningen är så härlig. Folk skriker och är glada! Vi har peppat så mycket inför det här och det är till och med kö ända bort till NK.

John De Sohn

Hallå John, hur var det att spela här ikväll?
– Helt otroligt, adrenalinet bara pumpar! Jag kommer direkt från USA och har knappt sovit någonting och var ganska hängig ett tag. Men jag fick så mycket energi av att stå i DJ-båset ikväll, det var riktigt bra!

Nause

Tjena killar, hur känns det att spela inför hemmapubliken ikväll?
– Jättekul! Publiken verkar helt klart uppskatta det. Det är vårat andra gig förrutom när vi spelade på "Sommerburst" i Stockholm i sommar.

Vi har hört att ni varit på semester på Ibiza för någon vecka sedan. Lever ni redan lyxliv?
– Nej men vi tog lite semester och åkte dit. Det är en magisk ö och massa party! Vi hängde med vänner och andra DJ:s så det var nice!

Får ni inte träningsverk så mycket som ni studsar och öser på scen?
– Haha nej, i vanliga fall brukar vi studsa ännu mer än vad vi gjorde ikväll! Det var inte en så stabil scen att stå på.

Alright, vad har ni nu på gång framöver då?
– Det blir mycket studiotid, och så släpper vi snart vår nya låt "Hungry Hearts". Sedan har vi lite samarbeten på gång med andra artister, men nu har vi faktiskt lite semester. Eller semester och semester, vi jobbar ju från nio till sju varje dag ändå! Men det är bara att köra! Vi vill kunna leva på det som vi älskar.

DJ Basto

Basto, välkommen till Sverige! Hur kändes det att spela här ikväll?
– Det var kanon, det var en väldigt lätt publik att ha att göra med. Det blev bra respons på låtarna som jag körde. Jag föredrar faktiskt att hellre spela för ungdomar som gillar att festa hårt, än för VIP-folk. Jag gillar när det är "Pardy Hardy".

Har du alltid intresserat dig för musik?
– Ja, jag är från en musikalisk familj och de har hållt på med musik långt innan att jag föddes, så det föll sig naturligt att jag började intressera mig för musiken!

Okej, sedan måste vi självklart gratulera till hiten "Again and Again". Musikvideon är från Tomorrowland, hur är det att spela där?
– Tack! Det är alltid helt fantastiskt att få spela där. Den här gången hade jag med mig mitt vita piano som blev uppmärksammat. Jag vill inte vara en tråkig DJ, jag vill göra mitt scenframträdande intressant. Jag har helt klart mer planer för framtiden gällande det!

Finest fortsatte att mingla runt under lördagskvällen och såg även Tiesto smyga omkring backstage framåt småtimmarna. Vad The Voice DJ Bash bjuder på nästa år återstår att se!

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än