Bloggkollen: Från ingenting – till något gigantiskt
Skribent: anita bengtsson

Bloggkollen: Från ingenting – till något gigantiskt

Salong Betong är nominerade i ”Kristallen 2012”, Angelica Blick har äntligen släpps sin debutkollektion och Kenza öppnar upp. En stor vecka.

Publicerad: 2012-08-17, 12:00

Angelica Blicks kollektion
säljer som smör


Bokstavligen. Jag har faktiskt sett en ”slutsålt”-skylt på en mejerihylla en gång. Men nu var det inte det jag skulle skriva om.

Angelica Blicks omtalade kollektion för NLY Trend har äntligen släppts och än så länge verkar ingen, speciellt inte jag, besviken. Kollektionen osar Angelica. Den är elegant och stilren med en rockig touch likt Angelicas egen stil och en fågel viskade i mitt öra att skinnjackan sålde mer eller mindre slut på bara någon dag. Se mer i Angelicas blogg här.

Kenza öppnar upp och talar ut

Kenza Zouiten är inte den som öppnar sig i första taget. Det har cirkulerat många rykten kring huruvida storbloggerskan ska fortsätta blogga eller ej, men nu öppnar hon upp och blåser av snacket. Hon går ingenstans, skriver hon, men hoppas att läsarna kan ha lite förståelse för att hon inte alltid är sitt bästa jag. Anledningen till denna deppiga period ska enligt bloggerskan ha med familjrelaterade problem att göra. Inlägget finnes här.

Favoriseringsfest i Blog Awards

De nominerade i årets ”Veckorevyn Blog Awards” är satta och givetvis var det med spänning jag gick in för att kolla vilka alternativ jag hade att rösta på. Jag blev inte speciellt förbryllad. Några givna favoriter har jag så klart, så som ovannämnda Angelica och Kenza, Fanny Lyckman, Linda Hallberg, Viola Holmgren och Amanda Berg men i övrigt känns det hela lite… fattigt? Vart är Sveriges finaste bloggare, liksom. Undra om jag kommer få äran att köpa en biljett i år också?

Apropå det här med priser, bloggare och sådant. Nu tycker jag att vi alla ska samla in lite helg-karma här i bloggkollen och nominera Finest-bloggerskan Atousa Pink till ”årets blogg-MAMA” i MAMA:s award. Det är ju inte direkt ett dåligt pris att, som mamma, ställa på bokhyllan om
man säger så.

Från betongen till Kristallen

Nu är nomineringarna för ”Kristallen 2012” släppta och vi ser en hel del bloggare bland de nominerade. Ett av förra årets favoritprogram var givetvis ”Danne och Bleckan – från ingenting till någonting” som sändes på SVT Play.

Kristallen 2012, sänds tis 4 sept 20.00 i Kanal 5.
Läs mer här.

Sist men inte minst. Instagram är ju ett fenomen för sig.
Likaså är rikemansbarnen på Instagram. http://richkidsofinstagram.tumblr.com/

Reporter: anita bengtsson
Alias: Annaislercelik (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än