'En servicenivå som slår alla andra!' - Jonas Ghauri
Skribent: Ludwig Keijser

'En servicenivå som slår alla andra!' - Jonas Ghauri

I våras öppnades portarna till The Brass Bar. Gänget bakom konceptet var inga mindre än crewet från Café Opera. Jonas Ghauri berättar att de nu höjer nivån på nattklubben inför hösten och om kvällens säsongspremiär.

Publicerad: 2012-08-17, 09:00

Hej, Jonas!
Till en början vill jag bara säga grattis till giftermålet! Hur har din sommar varit?

 - Tack så mycket. Min sommar har varit bra, det är minst sagt mycket som har hänt. Jag har precis kommit hem från Frankrike där jag laddat batterierna inför en väldigt intensiv höst och framför allt kvällens säsongsinvigning av
Brass Bar.

  Man brukar ju säga att första året som gift är alltid det tuffaste, tror du på det eller är det bara en urban myt?
 - Det vet jag inte. Du får fråga mig igen om ett par år så kanske jag kan svara bättre.

  Ikväll är det ju säsongsstart för Brass Bar. Vad är skillnaden till hösten jämfört med tidigare?
 - Vi har inför kommande säsong gjort en massa förändringar och förbättringar. Ledordet har varit att höja kvaliteten på drycken och jobba mer mot cocktails, även fast det är nattklubbsmiljö. För detta har vi anställt ett helt nytt bar-team beståendes av bartenders som jobbat i NYC, London och Köpenhamn. Dom sitter på en enorm kunskap och är otroligt skickliga. Med andra ord, jag skulle vilja dricka deras cocktails. Och det kommer jag göra! Med största sannolikhet.

Vår nya barchef i Brass Bar, Ray, kommer från New York och tar med sig sina erfarenheter från USA för att sätta en internationell prägel på baren.

Vidare har det skett en del förändringar i lokalen, vi har också tagit in en ny resident DJ och gjort om musikprofilen en aning. Jag vill inte avslöja för mycket, men vi har verkligen rört om i grytan inför kommande höst.

  Varför ska man välja just Brass Bar?
- Målsättningen med Brass Bar är att ha en servicenivå som slår alla andra. Det i kombination med att erbjuda en kvalitet som inte heller finns någon annanstans. Vare sig det gäller cocktails kl 02.30, att beställa in en flaska årgångschampagne som är svår att få tag på eller bara erbjuda en trevlig publik som är lite äldre än på många nattklubbar. The Brass Bar heter just "Bar" för att det är en bar som blir en nattklubb på natten . Det går alltså utmärkt att komma på några drinkar redan tidigt på kvällen. Och med största sannolikhet kommer du vara kvar till småtimmarna.

 

Reporter: Ludwig Keijser
Alias: Keijser (M)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än