Finest visade Magic Mike!
Skribent: Redaktionen

Finest visade Magic Mike!

Igår förhandsvisade Finest.se kommande filmen Magic Mike i både Stockholm och Göteborg. I båda städerna blev det fulla salonger och många var de som uppskattade Channing Tatum i bara mässingen.

Publicerad: 2012-08-08, 10:00

Finest.se i samarbete med NonStop Entertainment AB bjöd in till förhandsvisning av Magic Mike tisdagen den 7 augusti. Filmen förhandsvisades samtidigt i både Göteborg och Stockholm. Både på Bergkungen i Göteborg (infogat på bilden) och på Park i Stockholm var intresset stort med fulla salonger till följd. I Stockholm fick finest.se bland annat finbesök av Eric Amarillo, Andrés Esteche och Cimon Lundberg. Filmen har premiär den 15 augusti.

Se bilder från visningen i Stockholm >>

MAGIC MIKE
Biopremiär 15 augusti 2012

Mike är en man med många talanger och uppenbar charm. På dagarna har han ströjobb som byggarbetare och drömmer om att starta sitt eget möbeldesignföretag, men på nätterna… är han Magic Mike. Som huvudakt på en manlig strippklubb gör han skäl för sitt scennamn med branschens mest avancerade akter - en dollarsedel i taget hoppas han kunna få ihop startkapitalet till sin firma. Men när han tar den nya killen, The Kid, under sina vingar förlorar han sitt fokus för en stund… .

Fakta
Genre: Dramakomedi
Regissör: Steven Soderbergh
Ursprungsland: USA
Utgivningsår: 2012
Skådespelare: Channing Tatum, Matthew McConaughey, Alex Pettyfer, Joe Manganiello och Cody Horn

Mer info: facebook.com/MagicMikeSverige

Reporter: Redaktionen
Alias: finest.se (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än