Backstage-PRIDE: Finest minglade på Schlagerpopkvällen
Skribent: Hanna Nilsson

Backstage-PRIDE: Finest minglade på Schlagerpopkvällen

Igår var det Schlagerpopkväll som gällde på PRIDE. Med underbart väder, glada festivalare och grym musik, minglade finest runt bland kändisarna. Vilket är Sonja Aldéns bästa schlagerminne? Och vilken av kändisarna är på festivalen för att "Få napp?". Finest har kollen!

Publicerad: 2012-08-03, 10:00

Albin Myers, DJ

Hej Albin, vad gör du på Schlagerkvällen?
– Jag är här för att supporta min flickvän Mimi Oh som ska uppträda på scenen ikväll. Det är första gången som jag är här, och det är en väldigt glad stämning märker man. Jag hade inte tackat nej till att själv få giga här!

Mimi Oh, artist

Mimi, du ska stå på scenen ikväll, vad ser du fram emot?
– Åh, det ska bli jättekul! Här är en sådan varm stämning. Jag är supertaggad och så har jag med mig två dansare som är lika taggade. Ikväll kommer jag att köra två låtar, bland annat min nya singel.

Alright, härligt! Vilket är ditt bästa Schlagerminne då?
– Det måste vara när Charlotte Perrelli vann med "Tusen och en natt", även fast jag var ganska liten då. Det var så bra! Annars gillar jag Lena Philipssons låt "Dansa i neon".

Erik Segerstedt, artist

Hallå Erik, du är här för att supporta din kollega Mattias Andreasson ikväll, vad ska du mer göra här?
– Jag hoppas på att få napp såklart! Haha, nej men jag kommer glida runt bara. Det är så skönt väder och go stämning, det är skitkul!

Anna Benson, mångsysslare

Anna, vilket är ditt bästa Schlagerminne?
– Oj, amen det är nog när min goda vän Gabriel Forss vann med gruppen Blond och låten "Bara hon älskar mig". Det var mitt wow-moment! Annars så var det ju nu också när Loreen vann hela Eurovision.

Pekka Heino, programledare

Hej Pekka, du har ju refererat i Eurovision, vilket är ditt bästa minne?
– Det finns många! Men jag får nog ändå säga när jag åkte med cirkus Carola 2006, när hon sjöng "Invincible". Sedan när Finland kammade hem vinsten med sina monster också. Det var lite otippat!

Och vad hoppas du annars på ikväll?
– Jag vill att det ska hända något överraskande, något som man bara tänker "Wow" om. Surprise me!

Sonja Aldén, artist

Hej Sonja, om du skulle få välja ett av dina största Schlagerminnen, vilket hade du valt då?
– Åh, det är från Melodifestivalens "Andra chansen" 2007, när jag och Sanna Nielsen kvalificerade oss till finalen. Även om vi inte vann i finalen, så kände vi båda att vi ändå vann hela paviljongen!

Och mer backstagemingel från PRIDE-festivalen får ni på måndag, då Finest kommer att befinna sig på plats på den stora Paradengalan på lördagkväll. Missa inte detta!

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än