Exklusivt: Steve Angello kör som en kung i Las Vegas
Skribent: Hanna Nilsson

Exklusivt: Steve Angello kör som en kung i Las Vegas

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska. Isabel Adrian och Steve Angello. Det behöver inte tilläggas mycket mer än så. De båda kändisparen levde loppan tillsammans i Las Vegas. Finest har en privatfilm från nyårsfirandet som vi alla skulle velat vara med på.

Bilder och film: Bingo Rimér

Publicerad: 2012-08-10, 10:00

Foto & film: bingorimer.com

När Bingo Rimér och Katrin Zytomierska bodde i L.A förra vintern hängde paret med svenska Hollywoodfrun och designern Isabel Adrian och Swedish House Maffia-DJ:n Steve Angello. Isabel och Steve tog med Bingo och Katrin till staden som får folk att gå bananas - Las Vegas. Isabel Adrian har storyn.
– Jag och Steve tog med dem på nyårsafton till Las Vegas, och i den staden kan man hyra permobiler. Så när vi kom dit så tänkte jag först om det var handikappkonferens där eller något, men då dök Steve helt plötsligt upp med en egen permobil och jag bara tänkte "Va fan gör han?", haha. Vi bestämde oss för att ta med den upp till sviten som vi skulle bo i.

Isabel Adrian fortsätter:
– Sedan när vi kom upp till sviten så kom Bingo och Katrin upp dit, och då började de klä ut både Ringo och Monday till typ Elvis! Därefter slutade det med att alla körde runt med bilen inne i sviten och Bingo filmade alltihop!

Bingo Rimér har sin syn på spektaklet och berättar för finest att det helt klart var det bästa nyårsfirandet i Las Vegas. Att klä ut barnen till Elvis i Las Vegas ser han som självklart;
– Vi kände att Elvis och Las Vegas var en jävligt lyckad kombo, så när vi var inne i en butik och såg kläderna så köpte vi dem direkt, säger han.

Bingo Rimér har känt Isabel Adrian i tio år, men Katrin och Isabel kände däremot inte varandra sedan tidigare.
– Vi har alla sagt att vi inte trodde att vi skulle funka ihop, men så blev det tvärtom! Jag älskar Katrin och Bingo, vi diggar dem jättemycket. Det blir bara underbart, härligt, konstigt och väldigt roligt tillsammans med dem, säger Isabel.

Bingo Rimér har förståelse för varför damerna inte trodde att de skulle funka speciellt bra ihop.
– Grejen är att de hade en väldigt ytlig bild av varandra, och det är klart att det blir så. Isabel hade nog en bild av Katrin som ett bloggmonster, medan Katrin tyckte att Isabel verkade bitchig. Men vi hade bästa nyårsfirandet ihop, och det var riktigt bra uppstyrt av Steve och Isabel. Vi avslutade natten på den coolaste nattklubben i världen, och där firade alla världskändisar med oss.

HÄR kan ni se filmen på när Steve Angello kör permobil iförd morgonrock och solbrillor.
We say no more!

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än