Välkommen tillbaka, älskling
Skribent: anita bengtsson

Välkommen tillbaka, älskling

Vi kan med glädje meddela att Li Åwall är tillbaka som bloggare på Finest efter en längre paus. Vi passade på att ruska om henne lite och kramas ordentligt.

Publicerad: 2012-07-30, 15:00

Li. It’s been a while. Vart har du varit?
Vi har saknat dig.

- Citty! Jag har gjort så jävla tråkiga saker så det inte är värt att nämna. Men nu är jag tillbaka för jag har
saknat er också!

Hur kommer det sig att du är tillbaka?
Saknade du oss för mycket?

- Ja, precis! Jag har saknat er för mycket. Att blogga och jobba med olika nattklubbsprojekt är en del av mig, och det sistnämnda är jag mitt uppe i att pussla ihop,
as we speak.

Finns det något du bloggat om i dåtiden som du idag ångrar eller hade velat göra annorlunda?
- Nej du, Citty. Trots alla galenskaper jag gjort i bloggen under åren ångrar jag inte något jag har gjort. När man blir gammal ska man bara ångra det man inte gjort i livet.

När du började blogga hos oss för en miljon år sedan var du väldigt insatt i klubbosfären och jobbade med diverse nattklubbar. Hur ser det ut nu?
- Det stämmer bra! Jag sitter just nu på lite olika nattklubbsprojekt som ni kommer få höra mer om inom
en snar framtid.

När vi ändå är inne på klubb och fest. Har du något hemligt partytrick? Jag vet att det inte är hemligt längre om man avslöjar det men nu har du inget val.
- Menar du trick i som att jag kan öppna kapsyler med mitt högra öga eller partytrick i som att jag alltid ser till att alla ska ha det bra och att festen alltid är på topp?

Du får bara gå ut på ett endaste ställe att festa på, för resten av ditt liv, vilket väljer du?
- Jag är ledsen alla klubbisar i Stockholm som tror jag kommer nämna deras nattklubb nu men... Icke! Jag skulle gå på en gayklubb, vilken som helst, utan att blinka.

Nämn ett yrke du aldrig skulle vilja jobba med och varför.
- Bulgarisk bärplockare i dom Norrländska skogarna. Jag skulle aldrig få det att gå ihop.

Vad väljer du: att vara snygg eller rolig?
- Den var lätt! Jag skulle välja att vara rolig, för har du ett gott och fint hjärta blir du automatiskt fin.

Det är ju trots allt sommar. Så här kommer en allt-i-allo-fråga. Vilken uteservering är bäst? Vad lägger du på grillen? Vem hånglar du med? Vilka hänger du med? Vad har varit bäst och vad har varit sämst? Har du gjort något du aldrig gjort förut?
- Josefinas, Snaps och Friday's Kungsträdgården får dela ”bästa uteserverings”-platsen. På grillen lägger jag kött. Gärna en blodig sådan. Jag hånglar den snällaste och snyggaste killen och hänger med dom roligaste tjejerna och killarna som får mig att skratta och må bra. Bäst i sommar är att jag verkligen utnyttjar dessa sommardagar till fullo. I vinter kommer jag vara nöjd över mitt sommarengagemang.

Gå till Lis blogg här >>

Reporter: anita bengtsson
Alias: Annaislercelik (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än