The Voice Open Air Bash
Skribent: Finest Finest

The Voice Open Air Bash

Nu startar nedräkningen för UNG08. Sedan 2005 har Kungsträdgården fyllts av tusentals ungdomar för att se artister och medverka i diverse workshops. I år är det åter igen dags för The Voice-konserten men den här gången kommer den förvandlas till ett enormt dansande partyhav. Precis som varje år är det helt gratis.

Publicerad: 2012-07-25, 15:00

Artister

Nause
Nause är Stockholmsduon somfick sitt genombrott med låten "Made of" tidigt under 2011. Killarna medverkade också i webbserien "Heartbeats" på tv6 under våren 2012.

Adrian Lux
En av landets största DJs och blev blixtsnabbt känd efter låten "Teenage Crime" som bland annat Axwell remixade, signade och släppte under sitt bolag Axtone. Även Adrian var med i serien Heartbeats.

John De Sohn
Skånes stolthet, Björn Johnsson, idag är han mer känd som John De Sohn kommer finnas på plats under The Voice Open Air Bash. Han har hittills hunnit med att spela med bland andra Swankey Tunes, Adrian Lux och Dada Life för att nämna några. John De Sohnb är en av Sveriges mest tekniskt skickliga DJs och han visar gång på gång att vi verkligen kan räkna med att få se mer av honom i framtiden.

DJ Basto
Den belgiska superstjärnan har spridit sin musik världen över likt ett glädjefyllt partyvirus. Pete Tong (Houseguden) har själv hyllat Basto som ett bra alternativ till Avicii.

Marcus Hägg - vinnare i The Voice DJ Bash
Killen som bor lite strax utanför Stockholm med sin familj och nyligen tagit studenten tog hem förstapriset i DJtävlingen. Ända sen han var en femteklassare har han jobbat hårt med att komma ut på marknaden som DJ.
Nu i sommar intar även han scenen på
The Voice Open Air Bash.

Reporter: Finest Finest
Alias: Redaktionen (K22)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än