Singles night@Josefina 3 augusti
Skribent: Redaktionen

Singles night@Josefina 3 augusti

Singles Night arrangerar Sveriges största Singel-event sedan år 2012. Nästa event är på Josefina, djurågrden, idag 3 augusti. Verksamheten är baserad i Stockholm men kommer inom kort kommer man utöka med singel-event även i Göteborg och Malmö.

Publicerad: 2012-07-01, 09:00

Singles Night finns till för att fler singlar ska kunna träffas i en avslappnad miljö utan att behöva boka dejten själv. Man ges möjlighet att dejta med hundratals singlar på eventen genom olika aktiviteter. Man får råd om sin dejting via dejtingexperter på plats samt underhållning under kvällen. För övrigt så fungerar Singles Night som vilken utekväll som helst förutom att det finns fler singlar som vill dejta.

Singles Night samarbetar med dejtingsajterna Happypancake.com och Spraydate.se som är två av Sveriges största dejtingsajter.

För att gå på Singles Night behöver man förköpa biljetterwww.singlesnight.se innan den 3 augusti. Begränsat antal biljetter - köp Din biljett Nu!. ALLA som köper en biljett har möjlighet att vinna en hotellvistelse på Franska Rivieran för två.

PROGRAM SINGLES NIGHT 3 AUGUSTI

18.00: Dörrarna öppnas till en fantastisk kväll!
Njut av Din välkomstdrink, umgås, dejta och spela Singles Night's mingelbingo.

19.00: Stand up show - Janne Westerlund uppträder med uppskattade showen "Män är lejon".

20.00: Datingexperten Jacqueline Joo håller föredrag om dating och ger Dig de bästa datingtipsen som faktiskt fungerar!

20.30: Easy Speed dating - Man turas om under några få minuter konversera med en annan person. När den bestämda tiden passerat så byter man person och får en ny ”dejt”. Ni delas upp i kategorier t.ex. ålder för att öka chansen att träffa den rätta/e!

22.00: Vinsterna delas ut från kvällens tävlingar. Ni kan vinna en romantisk medelhavsweekend för 2 personer, produkter, spa-behandlingar, upplevelser m.m.

Kvällen fortsätter vidare med flertalet öppna barer, dj's och dansgolv.

Reporter: Redaktionen
Alias: finest.se (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än