Klubbkollen: Stockholm erövrar landet!
Skribent: Ludwig Keijser

Klubbkollen: Stockholm erövrar landet!

Kändisarna har strömmat in på The Soap Bar, Stockholmsveckan i Båstad blev en storartad succé och nu drar festen vidare till Visby. Stockholm tar helt enkelt över landet under sommaren.

Publicerad: 2012-07-18, 13:00

Kändistätt på Soap Bar

Förra veckan var en riktig raketvecka på The Soap Bar. Freedom of Beats med Finests alldeles egen DJ Baby J firade 2års jubileum och hade bjudit in upphovsmakaren till konceptet tillika en av världens bästa urban/scratch dj´s - DJ Revolution att gästa. Succén var omedelbar. Dessutom duggade kändisarna tätt på stället denna vecka! Vad sägs om Eric Saade, Darin, Molly Sandén och självklart Sveriges stolthet, Zlatan, som var där 2 gånger på en och samma vecka. Alla festade till på The Soap Bar tillsammans med en mängd andra partyglada gäster.

Stockholmsveckorna

Varje sommar packar Stockholmarna sina väskor och gör sig extra snygga för att näst intill invadera Båstad och deras nattklubbar. Vad mer kan man begära än ett bra utbud av dansgolv, champagne i mängder och snygga människor överallt? Ett paradis för människan!

Men en vecka är långt ifrån tillräckligt! Efter att tennisveckan i Båstad är över förflyttar sig alla vidare upp till Visby för att fortsätta leva livet. Kharma bjöd in till en riktig brakfest i måndags. Jo då, här festas det konstant, oavsett veckodag! Med poledansare från FLOWsthlm blev stämningen perfekt på dansgolvet. Kommande vecka är nattklubben alltså öppen varje dag så sitter du hemma och degar bör du ta första möjliga resa till Visby och släppa loss med resten av partyeliten!

--

Veckans fester

De alltid lika stiliga killarna på Rose bjuder in till sina alltid lika legendariska Rose Onsdagar ikväll. Med yttranden som ”En av Stockholms mest eleganta nattklubbar som stoltserar med en lokal och atmosfär som får dig att känna eufori.” är det en självklarhet att släppa loss på klubbens dansgolv!

The Soap Bar är stället som aldrig vilar! Varje dag bjuder de in till storartade fester. Legenden säger att det börjar bli kändistätt på deras dansgolv dessutom och vem vet, kanske din idol är där redan ikväll?

För mer information om veckans fester Besök Finest eventsida - Klicka här!

Har du skvaller från dansgolvet? Maila: ludwig@finest.se

Och som vanligt finns jag också via bloggen: http://finest.se/Keijser

Reporter: Ludwig Keijser
Alias: Keijser (M)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än