'I Båstad festar folk som om varje kväll vore den sista'
Skribent: Redaktionen

'I Båstad festar folk som om varje kväll vore den sista'

Ulf von Roth och Collage tar från och med ikväll över Madisonhuset i Båstad under den årliga tennisveckan. Finest har pratat med von Roth om årets satsning och det bästa av allt - bilder från Madison dyker upp på finest från och med imorgon

Publicerad: 2012-07-11, 18:00

Hej Ulf, Collage är nere i Båstad i år. Hur ser arrangemanget ut?
- Ja Vi är nere i år igen! I år har vi späckat schema här nere. Jag och Collage med personal huserar onsdag, torsdag, fredag och lördag i hela Madisonhuset. Onsdagsklubben har hand om Grottan nere i den mytomspunna källaren.

- Uppe på "Terassen" högst upp på Vipvåningen, fd "le Chambre" är Collage. Och på fredag kommer Robert Hållstrand med Kharma och hjälper till och höja tempot ytterligare! Vi kommer ha en egen entré och lista till "Terassen" kommer ha 23 år.

- På torsdag kommer jag även ha den klassiska torsdagstennisfesten på Restaurang Sand/hotell Skansen.. Puh.. Så som ni hör är det fullt schema onsdag-lördag!

Du är ju redan på plats i Båstad, hur skulle du beskriva stämningen i år?
- Stämningen är bubblande, mycket förväntningar i luften här nere! Man känner att det är nu det börjar, jag tror det kommer bli bästa året på länge. Aldrig haft så stort tryck på gästlistorna så här tidigt i veckan. Så det är full fart framåt från och med nu!

Det är ju trots allt tennisen som är navet till hela vecka 28. Hur mycket tid kommer du själv att ha för det som händer på tennisområdet?
- Jo jag var inne på tennisområdet och arenan en sväng i tisdags så jag har prickat av det!. Men från och med nu är det full fokus på nätterna.

Detta är ju knappast din första Båstad-vecka, vilket är ditt finaste Båstad-minne genom åren?
- Nej precis, har varit i Båstad alldeles för många år.. Hmm finaste minnet.. Det var svårt. Men för och välja ett minne är det nog en när vi körde Grottan på Madison första året 2004, källaren var alltid tom tidigare så vi gjorde Viprum därnere istället vilket verkar vara ett toppendrag sett till hur galet, blött, intensivt o roligt det har varit där sen dess!

Vad skulle du säga är den stora skillnaden mellan att driva klubb i Stockholm VS Båstad?
- Här nere är allt så intensivt och folk festar som om varje kväll vore den sista, euforin och trycket är magiskt här nere.

Ikväll så drar ni igång. Hur ser starten ut?
- Idag har vi haft den årliga tennisturneringen Cape South. Det är en otroligt prestigefulltävling med många roliga Sthlms profiler, tyvärr vann jag inte i år, igen.. Men det blir bankett på Terassen sen premiär för veckan kl 2300 så alla ni därute här nere i Båstad! Kom! Och kom i tid, gästlistorna är stora och mycket trevliga.

Vad tror du blir veckans stora höjdpunkt?
- Jag tycker alltid torsdagen är bäst, "festproffsen" har kommit och folk har fortfarande energi kvar utan att det är den totala kaosen som det blir på fredagen och lördagen så TERASSEN/Madison på torsdag!

Om du ska tipsa om något som inte är festrelaterat och kan göras dagtid, vad har du för Båstad-pärlor som du kan bjuda oss på?
- Åka till Kattvik och bada, äta lunch på golfklubben eller en middag på Hamnkrogen!

För att hålla koll på vad som händer på Collage@Madison den här veckan - spana in facebookgruppen: Klicka här >>

Reporter: Redaktionen
Alias: finest.se (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än