Två rödhåriga skönheter till Finest
Skribent: anita bengtsson

Två rödhåriga skönheter till Finest

Vi vill välkomna två bloggerskor till Finest – den ene skriver om skönhet och den andre om mode. Kan väl inte bli så mycket bättre en, kanske inte så inspirerande, sommar som denna?

Publicerad: 2012-07-11, 16:30

Lisa Englund, känd som bloggerskan ”Lioa”, blev känd som den färgstarkt klädda med den färgstarka personligheten. Nu är vi stolta att presentera henne som modebloggerska hos oss på Finest. Givetvis blir det även en hel del vardagsbetraktelser där ni får ta del av Lisas liv. Lisa har även en twitter som hon flitigt uppdaterar under namnet LisaAmandaE.

Kristina Norman är känd som skönhetsbloggare och ni kommer förmodligen att få följa med henne på alla skönhetsevenemang som komma skall, då det är så vi lärt känna henne. Hon byter hårfärg nästan lika ofta som Rihanna och hon lägger fantastiska makeuper. Ni hittar henne under BeautyByK.nu.

Reporter: anita bengtsson
Alias: Annaislercelik (K)

Kommentarer (2)


1024 tecken
 • yhrodjxsesi
  2012-09-05, 03:17

  Gäst

  d9qq1d , [url=http://qrgmanwghmdz.com/]qrgmanwghmdz[/url], [link=http://drkxmnpjdfkm.com/]drkxmnpjdfkm[/link], http://eenzgkciszom.com/

 • Miguel
  2012-09-01, 18:06

  Gäst

  Nihlstorp/Pettersson-WentzelC Berglund Wallin c5slundBrodin-J LarssonLundh-M Johansson-Sjf6strf6mK Berglund-NygrenHoltet-Bastiansen-Wennerstrf6mLindstrf6m-Grundel Sterner-Hillding-ThorellFBKs lag ikv..va tror ni vad blir resultatet?Jag gisasr pe5 4-2 till hv och att denna matchen blir jason krogs med 3p (1+2)..intressant notis e4r e4ven hur bra noah welch ge5tt dessa matcher med 5p/6matcher..