Loreen vägrade möta pressen, lämnade allsången direkt efter sitt framträdande
Skribent: Hanna Nilsson

Loreen vägrade möta pressen, lämnade allsången direkt efter sitt framträdande

Loreen kom, fick Skansen att koka men lämnade direkt efter sitt framträdande. Så kan man sammanfatta Eurovisionvinnarens framträdande igår på Allsång på Skansen. När hon var klar på scenen lämnade hon utan att ge några intervjuer

Publicerad: 2012-07-11, 14:00

Igår stod Sveriges stolthet Loreen på Skansen och sjöng sin vinnarlåt Euphoria. Framträdandet var magiskt, och fick hela publiken att koka.

Sedan vinsten i Eurovision har Loreen haft ett fullspäckat schema. I intervjuer har hon berättat att hon mediterar och hur viktigt det är för henne att också få vila mellan varven. Om det var väntande meditation eller tidsbrist som var anledningen till gårdagens blixtsnabba visit vet vi inte. Journalisterna som hoppats möta Loreen efter sändningen fick vänta förgäves.

På Allsång på Skansen brukar de medverkande artisterna nästan alltid möta pressen backstage efter sändningen. Under gårdagen var det mer journalister än vanligtvis. Många hade säkert hoppats på att få några ord med kvällens höjdpunkt. Runt 22-tiden fick pressen veta att Loreen lämnat och inte fanns tillgänglig för intervjuer.

Och helt klart kan pressen runt en eurovisionvinnare kräva rätt mycket av personen som står i fokus. Finest fick möjlighet att eftersnacka med schlagerveteranen Charlotte Perrelli som också medverkade i gårdagens program. Hon delar Loreens erfarenhet som eurovisionvinnare och berättade att det är en enorm press man utsätts för;
– Det är stentufft för det är en enorm press som man utsätts för. Alla drar i en från alla håll och kanter, och man vill inte känna att man gör ett dåligt jobb. Den största kritikern är man själv, berättar Charlotte för Finest.

Charlotte Perrelli valde själv att stanna kvar backstage efter gårdagens tv-sändning och minglade runt med ett glatt humör.
– Jag tycker det är en fantastisk stämning att få vara med här på Allsång på Skansen, jag gillar verkligen det här!

En person i Loreens bekantskapskrets säger till finest att sångerskan tycker att uppståndelsen ibland är för stor och emellanåt svår att hantera; 'Hon vill göra musik och hon vill möta fansen. Hon är inte så intresserad av att vara den där klassiska kändisen. Hon tackar nej till otroligt mycket just nu' säger vännen som vill vara anonym.

Men oavsett om Loreen mötte pressen eller inte fick publiken som en gång röstat fram henne sitt. Och de var rejält många igår. Nästan 2 miljoner såg gårdagens program.

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än