Bloggkollen: Cimon Lundberg om kritiken
Skribent: anita bengtsson

Bloggkollen: Cimon Lundberg om kritiken

Cimon Lundberg talar ut om kritiken kring den kommande portalen, Tyra Sjöstedt får chansen att berätta sin story och Swedish House Mafia är nog nya Beatles ändå.

Publicerad: 2012-06-29, 12:00

Swedish House Mafia röjer ut den

Veckans mest hypade ämne på Twitter har helt klart varit att Swedish House Mafia lägger ner – men innan dess gör minst tre spelningar i Stockholm. ”Ja, det är väl klart grabbarna ska ha varsin show?” tänkte jag. Biljetterna är dyra, trycket stort och Ticnet har fått odrägliga mängder skit för sin dåliga service. Nu fick vi bara hoppas att spelningarna blir succé. Sen att grabbarna ska lägga ner behöver vi inte ens kommentera, känner jag. Det är som upplagt för ett PR-trick utan dess like.

Apropå DJ:s. Alla, inklusive jag själv, är ju DJ:s numera så jag tänkte leverera två tips inför helgen. På lördag spelar bland andra Cimon Lundberg på PURE och på söndag ser ni min chef, allas vår Alexander Erwik, på Zink Grill. Mig hittar ni bakom spelarna på Josefina under lördagskvällen.

Cimon Lundberg om hån
kring kommande projektet

Cimon Lundberg har mött en hel kritik för sitt kommande projekt – en portal med bland annat bloggare som riktar sig till unga killar. Cimon själv tycker att det saknas plats för unga killar att ventilera. Nu talar han ut om kritiken i Dagens Media.

Jag personligen har varit väldigt öppen med att jag tycker initiativet är bra men att hashtaggen på twitter, där allt började, är desto mer urspårad. Jag har ett fåtal gånger frågat den så kallade killgruppen om kommentarer till detta koncept (bloggkollen) och varje gång mötts av sexistiska skämt och därmed tappat lite av den respekt som projektet kanske egentligen förtjänar. När jag mötte Cimon för ett par veckor sedan berättade han att det finns betydligt större planer med ”killgruppen” än dess hashtag på twitter – detta är förmodligen den kommande portalen. Jag säger: Vi ger Cimon en chans!

Tyra Sjöstedt blir författare

Nu hakar Tyra Sjöstedt på författartrenden och släpper boken ”Från blogg till business”. ” Boken ser jag som en sorts revansch där jag dels får berätta min story, vad jag gått igenom och hur jag byggt upp mitt stora företag” säger hon i en intervju med Finest.

Läs intervjun här.

Reporter: anita bengtsson
Alias: Annaislercelik (K)

Kommentarer (3)


1024 tecken
 • orwzziwj
  2012-07-30, 22:04

  Gäst

  GIYKIU bparotanamkx

 • fjiqkxkgjos
  2012-07-30, 05:37

  Gäst

  S3Lspf , [url=http://uqyuufrkdvgh.com/]uqyuufrkdvgh[/url], [link=http://tdacrlaihfjq.com/]tdacrlaihfjq[/link], http://usuejmmpiens.com/

 • Vikas
  2012-07-29, 05:51

  Gäst

  - Kollade upp det de4r och det verkar vara se5 att man bara godke4nner att bidnrela visas pe5 Facebook annars skulle man inte kunna le4gga upp ne5gra bilder ff6r att de inte fe5tt re4ttigheten att visa dem. Typ se5.Ve4lkommen iaf! Jag har snart 300 kompisar men du e4r se4kert ifatt mig vilken sekund som helst!