Klubbkollen: Molly och Saade festade tillsammans
Skribent: Ludwig Keijser

Klubbkollen: Molly och Saade festade tillsammans

Midsommar bjöd på fantastiska fester, bland annat bjöd finest redaktionschef på hemmafest med alternativ midsommarstång. Sen berättar vi om Eric Saade och Molly Sandén som verkar ha börjat umgås igen...

Publicerad: 2012-06-27, 15:00

Hemmafesten

Midsommar bjöd på otroligt många och glada festligheter. En av dessa var en hemmafest hos Finests egen redaktionschef Citty. Hon bjöd in ett tjugotal unika personligheter, allt ifrån modeller och bloggare till twittrare. Några av dessa var rapparen Johan Alander, modellen och festfixaren Elita Löfblad och finestfotografen Julia Dansarie.
En otroligt trevlig tillställning och bra initiativ av Citty!
En hederlig gammal hemmafest som den ska vara med balkonghäng, folksamling i köket och dansande damer i vardagsrummet. Kort och gott en perfekt midsommarfest. Lägg också märke till den alternativa midsommarstången på bild.

Finest består ju också av en massa andra profiler. För att se hur bloggare och fotografer firade sin midsommarafton -
Klicka här!

Finbesök på Soap bar

Veckan som gick hade The Soap Bar finfint besök..som vanligt. Molly Sandén, Eric Saade, hela Red One-gänget , Big Brother-Jennifer med flera festade loss på The Soap Bar.  Dock var bara Jennifer villig att fastna på bild medan Molly och Eric höll sig i skymundan. Men helt klart uppskattar de fortfarande varandras sällskap...

--

Veckans fester

Denna vecka har The Soap Bar bjudit världskända Dj Revolution som ska besöka Freedom of Beats på tisdag (26/6) och samma kväll firar sitt 2års jubileum så det får ni inte missa. Dessutom är Chicho tillbaka denna vecka för att bjuda på sina galna mashups och sommarhousetoner. På söndagshärvan nu på söndag öppnar The Soap Bar 20.00 då de bjuder in sina vänner och stammisar att se den stora EM-finalen innan Mo & Tysken tar över spakarna.

PURE bjuder in till stor Fredagsfest och en riktigt grym modevisning a la sommar. De hetaste badkläderna kommer visas på ännu snyggare människor! Dessutom ryktas det om att Cimon Lundberg och en vän ska stå för musiken i Guldrummet samma kväll.

För er som redan rivstartat semestern kan redan ikväll bege er till Rose och deras legendariska Rose Onsdagar och skåla natten lång.

För mer information om veckans fester
Besök Finest eventsida -
Klicka här!

Har du skvaller från dansgolvet?
Maila till - ludwig@finest.se

Reporter: Ludwig Keijser
Alias: Keijser (M)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än