Del 2: Sveriges hetaste syskon
Skribent: Hanna Nilsson

Del 2: Sveriges hetaste syskon

Ni missade väl inte när Finest korade Sveriges hetaste syskonpar i veckan? Fortsätt att spana in Finest lista här och nu.

Publicerad: 2012-07-05, 10:00

Alexander, Gustaf och Bill Skarsgård
Skarsgårdsbröderna. Say no more. Alla tre bröderna har stor talang för skådespeleri, och medverkat i flera filmer. Gustaf spelade huvudrollen i den svenska filmen "Den Osynlige" och medverkade även i "Ondskan". Bill har på senare år också visat sig ha talang för skådespel med filmer som "I rymden finns inga känslor" och "Kronjuvelerna" som blev två stora biosuccéer. Alexander har dessutom haft framgångar borta i USA, där han bland annat varit med i Lady Gagas musikvideo och spelat en av huvudrollerna i tv-serien True Blood. I Sverige är Alexander mest känd för sin roll i filmen "Hundtricket". Dessutom har han lyckats charma ett flertal kända modeller och skådespelerskor borta i USA, bland annat vackra Kate Bosworth och Charlize Theron
Nog är de allt bra duktiga och hunkiga de där skarsgårdsbröderna...

Carl Brolin och Anna Brolin
Syskonen Brolin. Vem vill inte ha en modell till bror och en älskad tv-reporter till syster? Carl och Anna Brolin har i alla fall varandra och syns ofta ute tillsammans i Stockholmsvimlet. Anna som både jobbat på Viasat Sport och haft sitt egna program "La Liga" på TV4, har också åkt världen runt för att rapportera om både EM och VM i fotboll. Lillebror Carl har istället satsat på en karriär som supermodell och blev bland annat utsedd till årets manliga modell på QX-galan år 2003. För bara några veckor sedan gjorde Carl ett uppskattat inhopp på en Lexington-visning i samband med en stor Bindefeld-fest.

Systrarna Jennie och Susanna Kallur
Vi får inte glömma våra grymma friidrottstjejer Jennie och Susanna Kallur som tog Sverige med storm för några år sedan. Tjejerna spred glädje som ingen annan, och hade en enorm kämparglöd. Susanna har vunnit Golden League ett flertal gånger och satte världsrekord på 60 meter häck år 2008. Jennie meddelade förra året att hon var tvungen att lägga av med idrotten på grund av en återkommande skada. Vi på finest tycker absolut inte att vi ska glömma bort dessa härliga tjejer i första hand!

Så, nu vet ni definitivt vilka svenska syskonpar som är hetast på marknaden. Vi kan garantera att ni inte sett det sista av dem, och att det inom en snar framtid också kommer dyka upp ännu fler stjärnskott att se upp för...

Läs del 1 >>

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än