Del1: Sveriges hetaste syskon
Skribent: Hanna Nilsson

Del1: Sveriges hetaste syskon

De är unga, kända, begåvade, snygga och dessutom släkt. Vi på finest har i två delar kartlagt landets hetaste syskon i kändisvärlden. Utan inbördes ordning.

Publicerad: 2012-07-04, 09:00

Malin Åkerman och Jennifer Åkerman
Behöver vi säga mer än så? Helt klart några av Sveriges absolut hetaste syskon just nu. Malin började sin karriär som modell men övergick snabbt till skådespelaryrket. Hon har därefter medverkat i ett antal stora filmer med Hollywoods mest attraktiva skådespelare, och har även gäst-skådespelat i tv-serier som kritikerrosade Entourage. Just nu är hon aktuell med filmen Rock Of Ages, där hon bland annat spelar mot Tom Cruise.. Malin Åkerman börjar därmed bli något av en gigant i Hollywood. Lillsyrran Jennifer är också ett hett namn på allas läppar just nu, då hon både satsar på en karriär som modell och sångerska borta i Los Angeles. Hon har nyligen släppt sin singel”Silent Killer”, och vi på finest slår vad om att vi kommer att få se mer av Jennifer i framtiden. Syrran kan säkert dra i några trådar, vilket tydligen sägs vara A och O i LA.

Anton och Tobias Hysén
Fotbollslegenden Glenn Hyséns stiliga söner Anton och Tobias, har med åren helt klart visat var skåpet ska stå. Tobias har blivit utsedd till allsvensk skyttekung och har även hunnit med att spela i Premier League. Han har gjort reklamkampanjer för bl.a MQ. Anton Hysén, halvbror till Tobias, har också haft en lyckad karriär inom fotbollen och spelat mycket i England, men har även visat dolda talanger för dans. Han uppmärksammades förra året då han gick ut med att han är gay. Vilket ledde honom vidare till Lets dance. En tävling som han kammade hem, kanske inte helt utan oberoende av sin välformade och uppmärksammade rumpa. Dessutom är bröderna en del av Långarydssläkten (Sveriges största släkt) så brist på supporters lär pojkarna aldrig ha.

Leonard Scheja och Rebecca Scheja
Leonard och Rebecca har nog minsann ärvt talanger från båda sina föräldrar. Drivet kanske kommer från mamma Marianne Scheja som är skådespelare, regissör, manusförfattare, producent och terapeut. Talangen för musiken bör härstamma från pappa och tillika kända pianisten Staffan Scheja. Just nu är båda syskonen Scheja heta namn inom musikbranschen. Leonard som tillsammans med Jacob Criborn utgör DJ-duon "Nause", turnerar landet runt och hade en av sina senaste spelningar på självaste Summerburst i Stockholm. Deras dunderhit "Made of" och "Mellow" spelas flitigt på Stockholms innekrogar. Systern Rebecca utgör också en känd DJ-grupp tillsammans med Fiona FitzPatrick. Gruppen Rebecca och Fiona fortsätter att leverera hit efter hit och har redan vunnit pris på Grammisgalan 2011. Så watch out för syskonen Scheja allihopa, om det är något de kan så är det musik!

Joel Kinnaman och Melinda Kinnaman
Ett namn som vi alla bör lägga på minnet så är det Kinnaman. Här snackar vi grymma skådespelartalanger. Melinda Kinnaman, halvsyster till Joel Kinnaman, är rutinerad inom yrket då hon varit med i uppsättningar av både Ingmar Bergman, August Strindberg och Colin Nutley. Dessutom har Melinda spelat med några av Sveriges mest talangfulla skådespelare såsom Pernilla August och Suzanne Reuter. Joel Kinnaman däremot, är just nu på toppen av sin karriär med stora filmroller. Mest känd är han för sin roll som Frank Wagner i Johan Falk-filmerna och "JW" i "Snabba Cash". Nu har Joel även tagit sig in i Hollywood och vad som ser ut att bli en lovande utlandskarriär. Och vi på Finest tror stenhårt på Joel, dessutom är han snygg också precis som sin halvsyrra. Helt klart Melinda och Joel for the win!

Läs del 2 >>

Reporter: Hanna Nilsson
Alias: hannanilsson (K)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än