Jannie t(r)ycker till…
Skribent: Jannie Elgqvist

Jannie t(r)ycker till…

Jag skulle beskriva "Jannie t(r)ycker till" inte som ett påhopp utan mer som en uppmaning, självklart med en släng av humor. I livet måste man kunna skratta och jag hoppas att ni precis som jag tar det med en klackspark och fortsätter att vara snygga, glada och framförallt underliga i vimlet!

Publicerad: 2010-09-28, 09:50Bild 1: Puma
Megan Fox har fått lite competition! Angelica Blick (ja, vilken blick) utmanar. Klär sig dock bra coolare än Megan... Kika hennes blogg!

Bild 2: Hoppsan
Ja nu när Sverige Demokraterna precis kommit in i riksdagen vet jag inte om det var en toppen idé av Dj Tim att stå såhär…

Bild 3: Sagan om ringen
Rebecca och Fiona gör det igen. Briljerar med att vara briljanta! Ser ut som fyra stycken vackra orcher. Om de kan vara vackra. Jag längtar tills de chockar nästa gång!

Bild 4: Sportfåne
Alltså okej att Carolina Klüft håller på med sport och inte med mode men vad fan? Hon behövde väl inte sätta på sig en bajsfärgad soppsäck. Speciellt inte bland folk, men vad förväntar man sig när hon annars springer runt halvnaken!

Bild 5: Coolaste tjej
Jag fick upp ögonen för Linnea Lujak den här veckan. Sängkammarblicken säger allt. "Jag är så jävla ball". Vilket hon är, så jävla ball.

Bild 6: Clown
Peter Siepen? Krusty the clown snodde handskar från Michael Jackson? Ha lite respekt för de döda, eller för de levande.

Bild 7: Gangsta
Jag alltså för det första kallar hon sig Huldish? Kändes jävligt farligt. Sen minen, outfiten, tecknet. Ja allt egentligen. Det var liksom inspiration Eminem i failvariant. Sen nu är ju inte jag så insatt i Hiphop men brukar de inte ha pösiga tröjor, inte för tajta?

Bild 8: Schtekare
Daniel Da Silva på golfturnering! Andreas Weise syns nu i TV4 och Daniel utanför. Stekarna har bytt roller.

Bild 9: Hunk
Japp, ute i vimlet har jag hittat en till. Det är alltså två på tre månader. Fantastiskt. Jag lär ju få stryk som inte vet vem Christian Olsson men jag tar gärna det för den som kan förklara.

Bild 19: Förvirring
Emma Johansson gör mig förvirrad, vilken look är hon ute efter? The Geisha möter farfars bästa. Tur att hon har strumpor också så hon inte fryser om tårna nu när det börjar bli kallt. Varför ens anstränga sig med ansiktet om hon ska sätta på sig det där?

Besök min blogg här:
www.finest.se/Jannie

Reporter: Jannie Elgqvist
Alias: jannie (K25)

Kommentarer (0)


1024 tecken

Inga kommentarer än