Till dig <3 | #inspiration #kärlek #matnyttigt #lovelife

Skapad:
24 October 2014, 20:48
Läst:
511 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Jag & Marcus Zetterberg i kvällens avsnitt av #Modellpojkar

Min vän Marcus Zetterberg som jag tidigare berättat om medverkar ju i säsongens program av reality showen, #Modellpojkar. Ikväll så får man föja med oss i Studion, sjunger lite live samt uppträder på bland Stockholms fetaste nattklubbar tillsammans med vår producent Chris Bameri.

Klicka på bilden för att se programmet, eller klicka på länken för att komma till SVTFLOW:

 

 

http://www.svtflow.se/video/2376300/avsnitt-5

Skapad:
21 October 2014, 19:54
Läst:
1730 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Därmedpasta i Mirum Galleria | #därmedpasta #mirumgalleria

 

Hej alla kära läsare denna "vackra" svensktisdagen!

Jag vill göra lite reklam för Därmedpasta i Mirum galleria i Norrköping som har fantastiska sallader, pastarätter och till och med nyttig pizza. Denna pizza är strålande god och dessutom bakad i en vedugn så det blir en riktig vedugnspizza. 

Trevlig, rolig och bemötande personal! 

/A

 

Skapad:
21 October 2014, 15:58
Läst:
1795 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

#dagensläsning #viktiginformation #sanningenomlivet #kärlek

Att tänka på:

Älska livet så kommer livet att älska dig tillbaka. Kastar du bollen på väggen kommer bollen att studsa tillbaka. Det är enkel fysik men ibland svårt att tänka på och faktiskt leva upp till.

Det är mycket som strular till saker för människor idag, medvetet eller omedvetet och vi gör det såklart alltid mer komplicerat för oss själva än vad som behövs. Allt detta beror så klart på hur man är som person, vilket umgängeskrets man har, ålder, social omgivning hemma med mera.
Det finns massor med faktorer som spelar in och självklart är media en av dessa faktorer, även mig som skriver till er nu har en stor påverkan. En större påverkan än vad du tror.

Jag vill inte gå in för djupt på saker och ting utan vill försöka göra det så enkelt som möjligt för er som läser. Det finns några saker som är väldigt viktiga att förstå och leva upp till. Vad ni gjorde igår och vad som hände igår och hur det kändes igår är i slutet på dagen idag ganska ointressant. Det ända som idag och imorgon är intressant är hur du vill leva ditt liv och vad som händer idag samt imorgon och framöver. Egentligen borde jag byta ut "vad som händer" till vad du gör det till snarare, men vissa saker kan man inte påverka såklart eftersom vi är 7 miljarder människor som delar på samma yta, mer eller mindre.

Det som är också är viktigt och främst till varför jag skriver detta är för att väldigt många människor köper sig in i andra människors verklighet och i slutet på dagen mår dåligt på grund av det.
Ofta beror detta på hur bra självförtroende samt självkänsla man har. Men det ända som egentligen är viktigt är vad du själv vill göra. Vad du själv tycker och hur du själv vill leva.

Ofta händer det att människor som har åsikter om dig som är negativa har oftast större problem med sig själva än dig. Men det är deras sätt att reflektera sina problem på dig för att dom själva inte mår bra på något sätt. Det är ungefär som mobbaren som mobbar. Den personen i regel är den personen som inte alls mår bra men väljer att trycka ned andra för att lyfta upp sig själv mer.

Kom ihåg en sak. Världens valuta är inte pengar utan tid, men vi använder pengar för att slösa vår tid. Tid går inte att köpa tillbaka och du har en begränsad tid som vi tror som människa, i alla fall i denna värld som vi känner den.
Vi har inte all tid i världen. Se till att fokusera på dig själv mer och inte så mycket på vad andra tycker och tänker. Slösa inte din tid på att köpa dig in i andra människors verklighet bara för att dom tycker någonting. Låt inte deras sanning bli din sanning om deras sanning inte var din sanning från början. Är det en negativ sanning så ändra din sanning att andra kan uppfatta din sanning själva.

Låt dig inte tryckas ned på grund av vad andra tycker om dig därför att om du gör det är det samma sak som att du håller med dom. Gör du det? Håller du med om vad andra tycker om dig? Om inte, varför tar du åt dig?
En del av dig själv tror på idén andra har om dig för annars skulle du aldrig ta åt dig. Tar du inte åt dig är det för att vad andra tycker om dig inte makes sense för dig. Du skulle inte bli berörd av känslan dom har om dig eftersom det inte låter vettigt för dig. Du skulle inte ha en riktig emotionell reaktion till det. Förstår du? Men när du känner den emotionella reaktionen, alltså tar åt dig om vad andra tycker om dig och deras attack mot dig. Det du gör då är att du ger dom din version av dom själva genom att dom projicerar det på dig. Visar du då en emotionell reaktion till det visar det bara att någon del av dig själv känner så om dig själv. Annars skulle du aldrig reagerat. Du skulle förmodligen tänka: Eh, ok och gått vidare med din dag.

Inför motsatta åsikter:
Ska du tro på den verklighet som är Din och Du? Eller ska du tro på någon annans verklighet om dig som inte har någonting med dig att göra? Vilket föredrar du?


Om du hamnar i en situation där någon tycker någonting negativt om dig eller på något sätt försöker trycka ner dig kan du använda detta som en perfekt situation att tro ännu mer på dig själv genom att stå på dig själv känslomässigt och låta dom få en möjlighet att ta reda på om det verkligen behöver fortsätta vara en sanning för dom genom att älska dom tillbaka för att ge och visa dig en möjlighet att älska dig själv mer.

Skapa din egen verklighet för dig själv och vad som är viktigt för dig och hitta människor som gillar dig och låter dig vara dig själv så mycket som möjligt.
Om du är genuint ärlig med dig själv till 100% och lever ditt liv med en positiv inställning så kommer du finna äkta lycka, fred, kärlek och förståelse med ditt liv och du kommer att lyckas med att bli genuint lycklig.

 

Detta är något värt att tänka på min kära läsare. 

Skapad:
10 October 2014, 20:47
Läst:
6101 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

Lucy | #lucy #scarlettjohansson #scarlett

Denna filmen är riktigt tung. Som dom flesta av er vet så existerar det mesta i verklighet som finns på filmer. Men det är bara det att saker inte uppenbarar sig i verkligheten officiellt förrän betydligt mycket längre i framtiden, på tal om tid som filmen handlar mycket om.

Hologram som fanns i filmer i slutet av 70 & 80 talet är fungerande idag. Till exempel när 2Pac och Michael Jacksson efter båda deras död står och uppträder på scen och det ser verkligt ut. Officiella talanden om E.T och så vidare, tja det mesta.
Men det som får en att tänka till lite är sådana enkla saker som vibrationer. Om ni har läst fysik så säger faktan att allting består av molekyler och atomer som vibrerar. Professorer säger att om du hade möjlighet att trycka med ett finger i en cementvägg skulle ditt finger efter till exempel 2 år trycka igenom väggen. Varför? Därför att allting som vi ser som fast materia egentligen inte är fast materia utan bara är moleykyler och atomer som vibrerar. Anledningen till varför vi är mjukare än cement och därför gör ont att slå i en vägg är på grund av att uppbyggnaden av molekylerna och atomerna i vår kropp inte är lika hårda som till exempel i cement. Ni är jag ingen professor så det är möjligt jag skriver något fel, men det är så det fungerar. 

Så om allting egentligen vibrerar. Då är ju inte världen alls så som att vi tror att den är. MEd andra ord så uppfattar vi världen helt tokigt. 

Nu ska vi inte gå så djupt i det hela men Albert Hoffman fick nobelpris för att ta fram LSD. LSD är olagligt och en otroligt farlig drog säger man. Svar nej. Däremot kan den twista om psyket endel, som allt annat fast på ett annat sätt. 

Professorer använder testpersoner som har tagit en uträknad dos LSD som inte förstår matematiken bakom ljudfrekvenser och ljudvågor men kan demonstrera hur dom upplever ljudvågor som dom ser under drogen och professorerna som inte ser ljudvågorna men som förstår matematiken i frekvensvågorna kommer fram till att det klaffar jävligt bra. Det är intressant va? Så våra 10% av hjärnkapaciteten som är ett ungefär om hur mycket vi använder av vår hjärna låter oss vara ett mysterium inför motsatta åsikter.

Kolla på denna filmen som heter Lucy. Den är riktigt bra och Scarlett som vanligt spelar sin roll superb!

Nu har ni någonting att fundera på. Jag kan säga såhär. Versace och Ferrari och allt som har med pengar att göra är så jävla ointressant, om ni bara visste. Utan att snacka 2 much offentligt så finns det så jädrans mycket mer än det ni har blivit lärda och det ni själva ser framför er, idag, med era ögon. 

Skapad:
8 October 2014, 19:44
Läst:
6917 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

R.I.P min vän #MayangPrasetyo

Sjukt att sådant här händer människor. Det finns verkligen människor till allting. Hennes man Marcus mördade, sedan styckade och till sist åt upp henne. Sedan tog han sitt eget liv i en soptunna genom att han skar halsen av sig i soptunnan. 

Jag kände denna tjejen när jag bodde i Austrralien och hon var en superbra människa. Tråkigt, verkligen!

http://www.expressen.se/omtalat/kocken-marcus-styckade-och-tillagade-sin-fru--tog-sitt-eget-liv-i-en-soptunna/

---

"""A woman who was brutally hacked to death by her husband in a tragic murder-suicide in Brisbane has been identified as Indonesian transsexual Mayang Prasetyo. 

Parts of the 27-year-old's body were found strewn across a Teneriffe apartment - in the Queensland capital's inner-city - and some had been cooked up by her chef husband, Marcus Peter Volke, on a stove.

Volke, 28, slit his own throat soon after fleeing police when they knocked on the door of the couple's home after receiving complaints of a bad smell on Saturday night.""""

 

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2781253/Gruesome-suburbia-Police-discover-female-body-parts-boiling-chemicals-unit-man-s-body-bin-murder-suicide-investigation.html

 

Skapad:
7 October 2014, 22:06
Läst:
7401 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Inga kommentarer än.

#RIKSKNAS hur det kan vara egentligen | #problematik #rik

Detta är ju ganska intressant ändå. Visst, Östermalm är kanske inte den mest rättvisa plats i Sverige att mäta en sådan här punkt men det man egentligen vill få fram är hur stor skillnad det är beroende på vart man är samt vilka man träffar.

En SVENSK person tigger pengar i Stockholms innerstad och man filmar respons på detta. Samma SVENSKA man tigger pengar i en av Stockholms förorter. 

Vad säger du som läser om detta? 

Skapad:
6 October 2014, 18:44
Läst:
7704 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (1)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

 • Balan (K)
  2014-10-07, 21:01

  Fin video. Blev rörd*
  Vet inte varför du känner igen mig men du kanske träffat på en av mina tvillingar..

  Ha en bra kväll!

  Blogg: finest.se/balan