Pandoras ask - Bli fri från egot!I torsdags, innan Vecko Revyn blogaward, var jag förbi Melt Bar på Hökens gata vid Slussen där Dominiqa från Mafioso PR tillsammans med Finest bjöd in till ett jättemysigt event.

På den spännande inbjudan stod det Black Magic Night och allt var utpyntat så jäkla grymt i spår av det ockulta. Lanseringen handlade givetvis om den nya goda whiskeyn Black Velvet som vi smakade på i olika former, kanske en aning lite för många kändes det som dagen efter haha.

Whiskyn hade en smak av kola är nog den godaste jag svept i mig. Jag gillar ju iof. whiskysmaken, men den smakade inte ens whisky när den var utblandad.

På plats fanns där även ett medium inne i ett rum, men kön dit var alldeles för lång och vi hade bråttom ut till Fotografiska där Wonderland och Vecko Revyn bjudit in till den årliga blogawarden.

Hem med oss från Dominica fick vi med oss inslagna presenter. Öppnade och kikade på mina insiktskort i fredags och bestämde mig för att köra denna "hemma-kurs" med start i dag. Ja, jag vet att det kanske låter hokus pokus, men det handlar mer om självkännedom och inre medvetenhet.

"Pandoras Ask : Övningskorten är en integrerad del av Bli fri från egot :

10-veckors träningsprogram, och används under hela programmets gång.

Tack vare övningskorten riskerar du aldrig att glömma bort dagens övning. Men vad händer när träningsprogrammet är slut? Jo, då vänder du på korten och voilá, så har du fått en helt ny spännande kortlek: Pandoras Ask : Visdomskorten. På Visdomskorten finner du kraftfulla och livgivande påminnelser om din Sanna Natur, ditt Sanna Själv.

Visdomskorten är det perfekta redskapet för att stärka din önskan att avidentifiera dig från egot och stimulera din längtan att återupptäcka ditt Sanna Själv. Bär gärna med dig Visdomskorten under din dag så att du kan använda dem vid behov. Eller varför inte ha korten på skrivbordet, kylskåpet eller ditt nattduksbord? Kortleken innehåller 28 kort."

Skapad:
idag 2014, 07:55
Läst:
342 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Wakeupcallbaksmälla som heter duga!Jäklar vilket roligt bröllop det var i går. Var nog det roligaste jag varit på hittills.

Någon gång per år så får man den här hemska wakeup-call-baksmällan. Förut när jag festade mycket hände det var och varannan dag. Nu max två gånger per år.

Eftersom jag knappt går ut och festar, alltså klubbar och super mig full, blir jag så jävla full nuförtiden. Sedan stressar jag alldeles för mycket, sover lite och äter dåligt. Brukar räcka med två glas bubbel och så blir jag böjd.

I går var jag på bröllop, helt underbart. Mer om det och bilder kommer i ett senare inlägg. Hade jättekul, trots att jag var sjukt stressad och därför blev mer speedad ju mer alkohol jag fick i mig. Borde ju ha åkt hem som alla andra när det var dags. Istället mötte jag upp min barndomsvän Micke och min gubbe på Harrys. Där inne loosade jag det. Kände mig 16 år igen och kysste till och med en brud haha jag vet. (Dont ask) har något svagt minne av att det var för att kolla reaktionen på en polare. Jag vet helt idiotiskt och barnsligt, men jävligt kul på fyllan när man är kanoners och tror att man är 16 igen. Stackars tjej! Haha

Men det stannade inte där. Istället för att lyssna på min bättre halva och gå hem, tog vi taxi vidare på efterfest hem till en vän. Där anslöt vi upp med både nya och gamla ansikten. Även min pingla Stephanie dök, till min stora glädje upp.

Allt var bra. Livet lekte och vi dansade och hade kul. Jag satte Hjärnkontoret i viloläge och körde på autopilot. Var längesen jag mådde så fantastiskt bra. Tänkte inte ens på att det fanns en morgondag.

Sen mitt i allt, så vände hela festen. Den positiva energin försvann och jag förstod inte vad det var som hände egentligen. Jag var så upptagen i min bubbla, men förstod att attityder ändrades och någon eller några var inte ärliga. Det slutade med att jag tog tag i min gubbe och sa att vi avrundar här. Något som visade sig vara ett smart val tror jag.

När jag vaknade i morse fattade jag ingenting. Låg med migrän och försökte förstå gårdagens efterfest. Men blev inte klokare. Fick heller inte tag på någon från i går, vilket bidragit till ångest en hel dag.

Till slut får jag samtal och det visar sig att jag haft ångest helt i onödan. Alkohol alltså. Jag har missuppfattat hela grejen. Vad onödigt att behöva slänga iväg en hel söndag på ingenting haha

Usch för alkohol. Nu är det träning, kost och "Pandoras-ask"- healing som gäller. Redan i morgon börjar jag. Peace & Out!

Godnatt. Ska bli skönt att lämna denna helg och återgå tillbaka till måndag och jobb i morgon!

Skapad:
21 September 2014, 21:03
Läst:
828 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Det bästa med att vara en diva!Den där när man är ute i godtid som vanligt (ironi) och man 30 minuter innan bröllopet kommer på att man ska raka benen. Sedan inser man i duschen att raklöddret är finito och man kör på ändå. Ser att vattnet färgats rött och inser att jag skurit mig med hyveln på en, två, tre, fyra ställen på smalbenen. Sprang runt i hela lägenheten och färgade golven med blod i panik. Det enda jag hittade var prinsessplåster (dont ask why)

Slänger på mig min fina klänning, hoppar in i mina Louboutin och med mitt nyfärgade hår och kör i 180 till kyrkan. Kommer precis dit när brudparet står färdiga för att gå in. När jag smyger in, knackar någon bakom mig på axeln och säger att jag blöder.

"Jag vet", svarar jag, samtidigt som jag undrar hur hen vet att jag blöder under mina plåster.

"Vad menar du?", frågar jag.

"Du har blod på klänningen bak på rumpan", får jag höra.

Herregud, folk måste tro att jag blött igenom med mens.

Vet ni vad det bästa är med att vara en diva? Man har alltid extra ombyte och minst ett par skor skor med sig haha

Tog just av mig min beiga klänning och drog på mig min svarta Tiger of Sweden istället. Nu kör vi! Klackarna i taket för kusin Micho!

Skapad:
20 September 2014, 21:15
Läst:
2001 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (3)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Yvonne Skattberg for president!På väg hem från stan. Träffade upp min bloggkollega Jimmy på söder tidigare i kväll där vi gick på Yvonne Skattbergs extrainsatta stand up-show "Alla har ADHD" på Södra Teatern. Underbara kvinna! Yvonne for president!

Känner mig såååå slut. Imorgon tänker jag sova ut för första gången på flera månader. Ingen klocka som terrar, inget snooze-ljud var femte minut. Ska kika andra avsnittet av "Sons of Anarchy" - The final Ride när jag kommer hem. Mysa med kissarna och ladda inför en gym-comeback i morgon.

Skapad:
19 September 2014, 23:05
Läst:
2878 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Vilken dag i veckan som helst!Människor! Vilket underbart släkte. Klarar fasiken inte av att åka kommunalt dagar som jag är lättretlig som just denna. Det började i morse när jag klampade på tåget i mina klackar. Fullsmockad pendel och jag var sent ute som vanligt, så jag gick in i första vagnen och gick sedan i gången mot mitten. När jag hittar en plats som är okej får jag ångest när platsen bredvid är upptagen av ett jäkla mongo som håller för öronen och grimaserar över ljudet mina klackar ger ifrån sig. Vilken dåre! Det var nästan så att jag tänkte gå tillbaka bara för att jävlas med honom. Visst att jag går med bestämda steg, men jag är fan ingen Tyrannosaurus.

Sedan på väg hem från jobbet blir jag stillastående i T-centralen då människor i dag hade svårt att ta beslut. Folk i kollektivtrafiken är ju för fan helt efterblivna. De vet inte om de har bråttom eller inte, kan inte bestämma sig för om de ska ta höger eller vänster, om de ska gå i rulltrappan eller inte. Blev helt galen. Slutade med att jag svängde av vid bögringen och upp till SJ:s snabbtåg. Betalar hellre en förmögenhet än att sitta och trängas med dessa människor på ett SL-tåg i 36 minuter. Och värst av allt är barn. Skitungar som gapar och skriker högt.

Väl hemma kom jag på att jag behövde åka till Coop. Märsta Coop som jag efter händelsen med "Sieg Heil"-kvittot har döpt om till Nazi-Coop. Satte mig bakom ratten, backade ut och körde ut på vägen. En resa som vanligtvis tar mig max fem minuter, tog det dubbla. Det är vägarbete på gång, det är folk som inte kan bestämma sig för om de ska svänga eller inte. Och när jag inser att jag kör på en nästintill tom tank gav jag nästan upp hoppet om mänskligheten. Hur fan kan gubbjäveln lämna tanken tom? Och vet ni vad det absolut värsta är?

Det är el-missbrukare på tågen. De som sitter och laddar sina telefoner och har det där "sorry, jag hann före dig"-uttryck. Jag skulle kunna döda en sådan vilken dag i veckan som helst.

Skapad:
19 September 2014, 18:15
Läst:
3017 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Black Magic Night med Mafioso PRSitter i taxin på väg till ett magiskt drinkevent i regi av Mafioso PR och Black Magic toasted caramel Whiskey. Låter svingott. Återstår att se.

Skapad:
18 September 2014, 17:40
Läst:
4361 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Fyndat Louboutin-skor på Butique FinestRätt så komiskt. Sitter på kontoret och skriver om Sara Jessica Parkers roll som Carrie Bradshaw i "Sex and The City" och hennes skofetish. På väg till Skin Plan på Karlavägen kikar jag in på en lyxig second hand butik av en ren slump, Boutique Finest på Sibyllegatan (http://www.boutiquefinest.se) Tror ni inte jag hittar ett par nästintill nya Louboutin-klackar i min storlek! Beiga med spets och den klassisk snygga röda sulan. Vilket fynd! Så jäkla snygga. Jag som behöver något inför bröllopet på lördag. Hade jag inte begränsat mig själv hade jag köpt med mig fler fynd. Fick jordens service av gulliga Diana som äger butiken.

Hittade en stor brun Mulberry-väska som jag känner att jag bara måste ha. Jätterymlig. Skulle helt klart få plats med gymkläderna i. Dock har jag inte riktigt råd att kasta ut 5000 på den. Vet att den kostar trippelt så mycket i butik, men den var ju knappt använd heller. Borde inte skrivit detta i bloggen. Tänk om jag ångrar mig i morgon och någon av er hinner dit innan mig haha
Den skriker: "kom och hämta mig Mags!"


Skapad:
17 September 2014, 19:30
Läst:
5620 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (0)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

Inga kommentarer än.

Välkommen ut terroristFör ett par år sedan var jag med om den värsta smärtan i mitt liv. Hade haft en visdomstand (höger, nedre) som spökat under en längre period. Jag avskyr tandläkaren, men efter ett tag var smärtan oundviklig och jag tog mig akut till tandläkaren efter att ha legat vaken flera dagar i streck. Fick en tid samma eftermiddag för operation.

Tandläkaren fick knappt ut tandjäveln eftersom den hade växt snett. Hur hon än försökte få grepp om "isberget" gick det inte. Minns att hela kroppen slungades med tången när hon försökte rycka ut den. Hon fick till slut försöka borra sönder det lilla som stack upp och sedan rycka ut resterande bitar. Sedan sydde hon ihop och skickade hem mig.

Någon timme efter att jag kommit hem började bedövningen att släppa. Trots att jag fick med mig starka värktabletter var smärtan det ända jag kunde tänka på de kommande dagarna. Äta och dricka var ju bara att glömma. Sömnen var åt helvete. Det kändes som om hela vänster sida ansikte blivit krossat i ett hulliganslagsmål där stora AIK:are stått och försökt stampa ihjäl mig. Jag såg inte ut som en hamster - jag såg ut som om jag hade en hamster i munnen i en hel vecka.

I går natt vaknade jag upp mitt i natten. Kl 02.17 fick den andra fitt-tanden för sig att titta upp och säga hej. Pulserade i hela käften, smakade blod blandat med ruttet kött. Nu börjar månader av helvete innan den växer ut tillräckligt mycket så att man ska kunna ta väck den ur käften. I morse hade den dragit sig tillbaka. Det är så där de där jäkla tänderna terroriserar än när de växer ut, fram och tillbaka. Tortyr.

Skapad:
17 September 2014, 07:57
Läst:
6006 ggr
Dela:
  Dela med Messenger
Anmäl

Kommentarer (2)

1024 tecken

(Kommentarer loggas med IP-nummer, datum och tid.)

Alla anonyma kommentarer måste godkännas av MagdalenaDivina innan de syns på sidan.

 • MagdalenaDivina (K31)
  2014-09-19, 08:37

  *skakar, svettas* haha

 • JelenaL (K43)
  2014-09-19, 07:23

  Du behöver inte vänta tills den växer ut, jag kan operera bort den ändå- det är min grej!
  Kom kom, fina, så fixar vi det!